Stormberg og Riddu Riđđu gjør verden litt bedre sammen!

Rett før årets festival inngikk Riddu Riđđu Festivála og Norges største produsent av sports- og turtøy; Stormberg, en solid samarbeidsavtale. Den hardtarbeidende Riddu-staben, som uansett vær stiller opp for at festivalen skal bli noe av, ble utstyrt med skalljakker som tålte «en liten storm på kysten».  

Foto Jens Kristian Nilsen (2)

Aleksander legger ut ved på Riddu siida. Foto Jens Kristian Nilsen

Det hele startet da Stormberg inviterte kunder og støttespillere til å foreslå navn på nye produkter. Mangeårig Riddustab Hans-Arne Nordeng foreslo «Riddu  Riđđu» som betyr «liten storm på kysten», et passende navn på en jakke som skal tåle det meste! Stormberg likte navnet, og oppkalte denne jakka for «Riddu».

Etter dette ble festivalen virkelig oppmerksom på Stormberg sin bedriftsprofil. Vi ble rett og slett veldig imponert over deres miljø- og samfunnsengasjement!

Visste du at 1% av omsetningen til Stormberg går til samfunnsnyttige formål? Stormberg tar også inkluderende arbeidsliv på alvor; 25% av de ansatte skal være folk som av en eller annen grunn har problemer med å få innpass i arbeidslivet.

Framtiden i våre hender hevder at klimagassutslippene fra det totale klesforbruket i Norge tilsvarer omtrent 800.000 biler. Det betyr enormt store miljøbelastninger. Riddu Riđđu er en Miljøfyrtårn-bedrift og er dermed forpliktet til å jobbe systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Vi ønsker å tilby staben vår gode klær som kan brukes i flere år og som er produsert under gode arbeidsforhold.

Stormberg var ikke i tvil om at klær og festivaldrift henger sammen, og syntes at Riddu-staben burde få kvalitetsklær fra første stund. 190 Sirdal-skalljakker med Stormberglogo  -og «Riddustab»brodert på jakkene ble sendt nordover.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Alle stab, både unge og gamle, var superfornøyde med de nye jakkene. Jakkene besto testen med glans da festivalen (som vanlig) ble velsignet med noen skikkelig nordnorske regnskurer! Etter festivalen ser vi stadig stab med de rosa og blå stabsjakkene, de bæres tydeligvis med stolthet!

Lyst til å vite mer om Stormberg? Les mer her. 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s